За деньги России опять сорван Конопляный марш 2016 в Киеве за легализацию марихуаны

Российские фонды подконтрольные ГРУ и ФСБ РФ организовали срыв марша за дикреминализацию каннабиса в Украине.

Наши корреспонденты побывали на КОНОПЛЯНОМ МАРШЕ за легализацию конопли в центре Киева на Михайловской площади.

Конопляный марш ( марш свободы ) прошел 29.10 2016 в суботу в 11.00 часов в Киеве на Михайловской площади. Фото и видео с этого события.

марш 2016

марш 2016 1

марш 2016 2

марш 2016 3

марш 2016 5

марш 2016 6

Фото: Павел Растамаха

 

На конопляному марші поповнення!

Суботній день 29.10.2016 року у місті Києві відзначився подією “Конопляного Маршу“. Всі звиклись з тим, що “Конопляний Марш” у Києві асоціюється з громадським об’єднанням “Об’єктивна реальність”, якщо б це було у Харкові, то це була б Зелена Екологічна Партія України “Райдуга”. Але цього разу ми побачили нові обличчя! “Українська конопляна асоціація“, до цього невідома нікому, взяла на себе відповідальність за організацію маршу.

Загальними вимогами організаторів стала збірка попередніх вимог всіх “Конопляних Маршів” України, проведених за роки незалежності нашої держави, а саме:

  • Розмежувати коноплі та важкі наркотики, як у кримінальному, так і адміністративному праві;
  • Скасувати кримінальну та адміністративну відповідальність за вживання, зберігання та використання конопель у невеликій кількості без мети збуту;
  • На законодавчому рівні визначити невеликий розмір конопель – до 30 гр. включно;
  • Ввести поняття “медична марихуана” та дозволити її використання у формі лікарського засобу;
  • Розпочати в Україні наукові досліди впливу конопель на здоров’я людини;
  • Спростити правила вирощування конопель фермерам у сільському господарстві для потреб промисловості;
  • Змінити визначення стану наркотичного сп’яніння та відповідальність транспортними засобами у випадку вживання конопель.

Ці вимоги (або можливість засвітитись у ЗМІ) привели на місце проведення націоналістичні угруповання. Вороже настроєні молодики різноманітно намагалися зірвати захід, скандуючи “Спорт! Здоров’я! Націоналізм!” та вигукуючи різні образливі фрази.

Звичайно, кожна людина розуміє, що здоров’я нації – це один з найважливіших факторів розвитку людства, а спорт – це інструмент зміцнення та закалювання його! Але це, водночас, потребує для повноцінного розвитку чи малих коштів, яких у держави, нажаль, невистачає. Тож держава вимушена брати кредити у західних інвесторів під дуже величезну для нас з вами заставу – майбутнє наших нащадків! Якщо цю проблему не вирішити зараз, то дуже скоро спорт, здоров’я, націоналізм – стануть для нас лише приємними спогадами у неприємному становищі.

Наша ЗЕПУ “Райдуга” одностайно вважає, що правова реабілітація рослини конопель з націоналізацією прибутку від продажу виготовлених з неї товарів принесе державі додаткові кошти, яких зараз невистачає. Коноплярство – є культурно-традиційною спадщиною наших пращурів! Його майже знищили, а коноплі – підступно занесли до Списку Наркотичних Речовин, не зважаючи на те, що цих, так званих, “наркотичних речовин” в рослині може бути лише від 0,015%(технічні коноплі) до 10%(медичні коноплі)! А з самої рослини можна виготовити більше 1000 видів товарів, від побутового призначення до технічного! Та ось це комуністичне тавро, у вигляді наркотизування конопель, лишає нас, громадян незалежних від радянського минулого, права вільно користуватись рослиною, навіть без наркотично-медичних інтересів!!! Ми вважаємо, що потрібно збирати слухання стосовно рішення цього питання (з безпосередньою участю суспільства)!        

Голова міської Балакліївської організації ЗЕПУ «Райдуга» Павло Сіромаха.

Оцініть статтю
Зелена екологічна партія України «Райдуга»
Додати коментар