Адміністрація Президента України подякувала Михайлу Гуцолу

Адміністрація Президента України подякувала Михайлу Гуцолу за участь у телевізійному проекті Президента України „Розмова з країною”. Зокрема, в листі було зазначено, що „подане Вами запитання свідчить про Вашу громадянську активність та небайдужість щодо вирішення проблем, актуальних для мільйонів наших співвітчизників. Ваше питання увійшло до переліку ключових проблем, які Президент України вирішуватиме найближчим часом. Засвідчуємо Вам глибоку повагу”.

Михайло Гуцол мав зустріч з послом Румунії в Україні Корнелом Іонеску 

Відбулась коротка зустріч голови Зеленої екологічної партії України «Райдуга», еколога Михайла Гуцола з Надзвичайним та Повноважним Послом Румунії в Україні Корнелом Іонеску. Дипломат та лідер «зелених» Михайло Гуцол домовились про другу зустріч, яка має відбутись у 2013 році. На майбутній зустрічі Михайло Гуцол та Корнел Іонеску мають обговорити проблеми довкілля і, зокрема, проблему забруднення річки Дунай. 


Михайло Гуцол взяв участь у вечорі пам’яті «Сніг на зеленому листі» з нагоди 80-річчя від дня народження поета, пісняра, драматурга, Народного артиста України Михайла Ткача. У Будинку Спілки письменників України вечір був організований «Земляцтвом Буковини». У вузькому колі шанувальники творчості письменника гортали сторінки його життя та творчості. Кожен виступ був сповнений тепла та вдячності. З вітальним словом виступив і буковинець, голова партії «Райдуга» – Михайло Гуцол.

Генерал-полковник Михайло Гуцол звернувся з напутнім словом до новобранців
та прийняв парад

Голова ЗЕПУ «Райдуга», генерал-полковник Міжнародного Союзу Козацтва Михайло Гуцол разом з представниками Адміністрації Президента та Збройних сил України прийняв парад новобранців до української армії цьогорічного осіннього призову і виступив з напутнім словом – «служити віддано українському народу та берегти кордони України, бути воїнами, котрі по волі серця і душі захищають українську Батьківщину». Михайло Гуцол побажав майбутнім солдатам міцного здоров’я і здоровими повернутися додому до родини. А закінчив він свій виступ традиційними козацькими напуттями: «Хай вас береже Бог! Слава Україні!».

 

Более подробно читайте в свежем выпуске газеты “Протокол” и “Акт

На Харьковщине «обезглавили» район

А в Бабаях Харьковского р-на, проведя исследования и опрос населения перед выборами  Более подробно читайте в свежем выпуске газеты “Протокол” и “Акт
На Харьковщине «обезглавили» район

Оцініть статтю
Зелена екологічна партія України «Райдуга»
Додати коментар